Sunday, December 21, 2014

Ο Ρόναλντ Σ. Λόντερ (Ronald S. Lauder), Αντώνης ΣΑΧΛΑμαράς και η Χρυσή Αυγή


Ο μεγιστάνας εκ Νέας Γιόρκης Ρόναλντ Λόντερ
του Ιωάννου Κουντούρη

η κεντρική ιστοσελίδα μου είναι JohnKountouris.com 

Χμ…Λίγες μέρες μετά τις εντελώς παράνομες φυλακίσεις των ΕΝΤΕΛΏΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΏΝ βουλευτών της Χρυσής Αυγής γύρω στα τέλη του Σεπτ. του 2013, μερικές εξ Αμερικής ΕΒΡΑΙΚΕΣ οργανωσεις -οι οποίες δρούσι ΠΑΡΑΝΌΜΩΣ εν Αμερική και θα σας εξηγήσω μετά!- πετιούνται στη συζήτη, στην οποία ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΈΠΕΦΤΕ ΛΌΓΟΣ βέβαια, και αρχίζουν να…ΕΠΑΙΝΟΎΝ τον κ. πρωθ. Αντήνη ΣΑΧΛΑμαρά για αυτό το κακό που έκανε.

Σύμφωνά με τo σάit Newsbomb.gr --και τον διεθνή τύπο εδώ που τα λέμε-- ένας πολύ γνωστός ΜΕΓΙΣΤΆΝΑΣ Εβραίος επιχειριματίας στην Αμερική, ο κ. Ρόναλντ Λόντερ (Ronald Lauder), αρχές Οκτ. του 2013, βγαίνει στη δημοσιότητα και κάνει κι αυτός μια «παρέμβαση» λέγοντας τα εξής όπως μας τα μετέδοσε το Newsbomb.gr:

«Η Ελλάδα έδειξε ότι οι βίαιοι νεοναζιστές δεν είναι αποδεκτοί και ευχαριστώ γι' αυτό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνησή του που τήρησαν τον λόγο τους», αναφέρει ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου Ρόναλντ Σ. Λόντερ, με άρθρο του που δημοσιεύεται στη «Jewish World Review», καταγράφοντας τις εξελίξεις στην Ελλάδα με την επιχείρηση καταστολής της Χρυσής Αυγής, τις ενέργειες του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και γενικότερα το θέμα της πάταξης του νεοναζισμού στην Ευρώπη.»

Πηγή;

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/356277/wjceyharistoyme-ton-samara-poy-tirise-ton-logo-toy-gia-ti-ha#ixzz3MaBqIHGU

Συνεχίζουμε πιο κάτω...

Αν δεν έχετε ξανακούσει για αυτόν τον «κύριο» Λόντερ, ίσως τότε θα ήταν καλό, εν όψει όλων όσων έχουν γίνει στη Χρυσή Αυγή απο το 2013 μέρχρι τούδε, να κάνουμε μια μικρή…ΑΝΑΣΚΌΠΗΣΗ αυτού του «ανθρώπου» για να πάρετε μια…ΓΕΎΣΗ με ποιόν έχουμε να κάνουμε εδώ ρε παιδία.

Σύμφωνα με το άκρως ενημερωτικό σάιτ παροχής ΒΆΣΙΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ, το wikispooks.com, ο Λόντερ, σε συνεργασία με ΆΛΛΟΥΣ δυνατούς Εβραίους παράγοντες της Νέας Γιόρκης, έπαιξε ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΌ ΡΌΛΟ ΣΤΗΝ…ΕΝΔΕΚΆΤΗ ΣΕΠΤ. του 2001.

ΝΑΙ, με ακούσατε καλά…ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΆΤΗ ΣΕΠΤ.  Σε αυτό το άρθρο όμως, δεν θα υπεισέλθω εις λεπτομέριες πάνω στην Ενδεκάτη Σεπτ.  Αλλά το μόνο που μπορώ να σας πω, εν συντομία, είναι ότι ήταν οι ίδιοι οι δυνατοί και της Αμερικής και του Ισραήλ ΕΒΡΑΊΟΙ οι οποίοι έκαναν εκείνη την τρομοκρατική ενέργεια κατα της Αμερικής!!!

Υπάρχει ΠΛΗΘΏΡΑ αποδείξεων και ενδείξεων για αυτά που ΠΟΛΛΆ ΕΚΑΤΟΜΎΡΙΑ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟΝ ισχυρίζονται πλέον.  Δείτε το εκαιρετικό ντοκυμαντέρ MISSING LINKS για ΌΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ:https://www.youtube.com/watch?v=3qFa9_JjlYc

Σύμφωνα με το wikispooks.com, ο Λόντερ περιγράφεται ως εξής, και εγώ έκανα τη μετάφραση απο τα Αγγλικά στα Ελληνικά:

Ο δισεκατομμυριούχος που κατέχει την μεγάλη ετειρία Estée Lauder Cosmetics (των μακιγιάζ), ο κ. Ronald Lauder, ήταν επίσης ένας βασικός παράγοντας στην διάπραξη της Ενδεκάτης Σεπτ. του 2001.  Ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Περι Ιδιωτικοποιήσεως του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου (ΠΕΚ) της Νέας Γιόρκης επι της κυβερνήσης του πρώην κεβερνήτου της Νέας Υόρκης Τζορτζ Πατάκι, ιδιαίτερα όταν συνέβηκε η Ενδεκάτη Σεπτ. του 2001. Αυτός είναι το βασικό άτομο που  ήταν ΛΟΜΠΊΣΤΑΣ (ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΤΉΣ) για την ιδιωτικοποίηση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη (WTC), αλλά έπαιξε επίσης μεγάλο ρόλο για την επιτυχή ιδιωτικοποίηση της Πολεμικής Αεροπορικής Βάσεως Stewart στις ΗΠΑ. Και όλως περιέργως, οι διαδρομές πτήσεων των πτήσεων 175 και 11 συνέκλιναν ακριβώς πάνω αυτό το αεροδρόμιο κατ᾽ εκείνην την ημέραν την τραγικήν (11/9/2001).

Σαν αποτέλεσμα των ιδιοτικοποίησις του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου, πουλήθηκε αμέσως μετά το ΠΕΚ στον μεγιστάνα Εβραίο Larry Silverstein μόλις λίγους μήνες ΠΡΙΝ την 11η Σεπτ. 2001. Ο κ. Silverstein, μαζί με την αγορά των τριών τεράστιων κτιρίων του ΠΕΚ (Κτίριον 1, 2 και 7), όλως περιέργως έβγαλε και ένα τεράστιο ΑΣΦΑΛΗΣΤΉΙΟΝ ύψους ενος εκατ. δολαρίων για αυτό.  Και μήνες μετά εκείνη την τραγική ημέρα, ο Silverstein αποζιμιώθηκε σε κάποιο δικαστήριο στην Νέα Γιόρκη με 5 δις. δολάρια!

Επίσης, σε μια συνέντευξη τύπου μήνες μετά τις επιθέσεις κατα της Νέας Γιόρκης και Αμερικής, ΠΑΡΑΔΈΧΕΤΑΙ ο ίδιος ο Silverstein ότι είχε δώσει το πράσινο φως εκείνη την ημέρα σε κάποιο συνεργείο κατεδάφισης που βρισκόταν ήδη εκεί επι τόπου, να «ρίξει» (δηλ. κατεδαφίσει, "pull" στα Αγλγικά) το κτίριο 7.  Αλλά υπάρχει μια απίστευτη ΑΝΤΊΦΑΣΗ επ᾽αυτού ανάμεσα σε όλα όσα είπε ο Silverstein για το κρίτριο 7 και όλα όσα είχαν λεχθεί στη επίσημη επιτροπή της Αμερικάνικης κυβερνήσεως περι Ενδεκάτης Σεπτ.  Η επιτροπή Περι Ενδεκάτης Σεπτ. απεφάσισε ότι το κτίριο 7 του ΠΕΚ είχε πέσει λόγω κάτι ερειπίων απο τα άλλα κτίρια που καιγόνταν που είχαν πέσει απάνω στο κτίριο 7 --κάτι το οποίο είναι εντελώς ΑΠΊΘΑΝΟ βέβαια.    

Ο SILVERSTEIN ΛΈΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΊΟΝ ΚΑΤΕΔΑΦΊΣΕΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΊΣΕΙ ΤΟ ΚΤΊΡΙΟ 7, ΕΝΏ Η ΕΠΊΣΗΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΆΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚ. ΣΕΠΤ. ΛΈΕΙ ΚΆΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.  ΚΆΤΙ ΒΡΩΜΟΚΟΠΆΕΙ ΕΔΩ!!!

Δείτε πιο κάτω την σχετική δήλωση του κ. Silverstein όταν παραδέχτηκε ο ίδιος σε με συνέντευξη τύπου «to pull» (να κατεδαφιστεί δηλ.) το κτίριο 7!!!

https://www.youtube.com/watch?v=p34XrI2Fm6I

Ο Κ. Λόντερ τα «κανόνισε» όλα πολύ ωραία για τον συνάδελφό του Silverstein.

Ο Λόντερ δραστηριοποιείται στους ακόλουθους οργανισμούς:

Το Συνέδριο των Προέδρων Μειζόνων Εβραίο-αμερικανικών Οργανώσεων
Το Εβραϊκό Εθνικό Ταμείο
Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο
Το Αμερικανο-Εβραϊκή Κοινή Επιτροπή Διανομής
Το Anti-Defamation League (Η Ένωση κατά της Δυσφήμισης)
Το Εβραϊκό Θεολογικό Σεμινάριο.

Ο Λόντερ εξελέγη πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου στις 10 Ιουνίου του 2007.

Ο Λόντερ ίδρυσε ένα σχολείο για τη Μοσάντ στη Herzliya, του Ισραήλ, που ονομάζεται Σχολή Λόντερ Δημόσιας Διοίκησης, Διπλωματίας και Στρατηγικής. Ήταν αναμφισβήτητα το Sayan κλειδί (δηλ. ΠΡΆΚΤΟΡΑΣ ΥΠΗΛΟΎ ΕΠΙΠΈΔΟΥ ΤΩΝΣΙΩΝΙΣΤΏΝ) στην προετοιμασία της 9/11.

Πηγή:

https://wikispooks.com/wiki/9/11:Israel_did_it


Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΆΣ ΣΥΝΕΡΓΆΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΆΤΕΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ, ΓΙ' ΑΥΤΌ, ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ «ΠΕΡΊΕΡΓΟ» ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΌΤΙ ΕΦΥΛΆΚΙΣΕ ΠΑΡΑΝΌΜΩΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ, ΑΥΤΌΣ ΠΑΊΡΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΈΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΈΤΟΙΟΥΣ ΑΠ-ΆΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

ΆΡΑ, ΤΙ ΜΑΣ ΛΈΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΆΓΜΑ ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΟ ΤΟΝ ΕΝΤΕΛΏΣ ΕΛΕΕΙΝΌ ΑΝΘ-ΈΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ;;;  ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΌΣ….ΤΡΟΜΟΚΡΆΤΗΣ ΜΕ Ό, ΤΙ ΑΥΤΌ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ!!!

No comments: