Friday, March 20, 2015

Ο Χένρι Κίσινγκερ και τα σχέδιά του για την εισβολή στην Κύπρο
ΆΛΛΕΣ αποδείξεις εδώ που ΣΑΦΈΣΤΑΤΑ δείχνουν τον ΒΡΩΜΙΚΟ ρόλο του Κίσινγκερ, και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στο Κυπριακό.

Δείτε το σχετικό βίντεο επ᾽αυτού πιο κάτω...


Henry Kissinger and Turkey Plans for Cyprus Invasion (Greek)  by Lobby for CyprusΕδώ πιο κάτω θα βρείτε ένα καλό άρθρο πάνω σε αυτό του sigmalive.com:

Ο χάρτης που εκθέτει τους Αμερικανούς

Λινκ:  http://www.sigmalive.com/archive/simerini/politics/171995


Δείτε επίσης το άρθρο μου "Αι σχέσεις Χένρυ Κίσσινγκερ και Ελλάδος" σχετικά με το θέμα αυτό, γιατί περιέχει πληροφορίες που ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΜΆΘΕΙ ΠΟΤΈ και είναι σημαντικότατες!!!

Λινκ: http://300sploggers.blogspot.com/2014/12/blog-post.html

Παρακαλώ, δείτε επίσης το κάτω άρθο μου, Ο Χένρυ Κίσσινγκερ & η Επιτροπή περι της Εκδεκάτης Σεπτ. (του ᾽01), που έγραψα για τη σύνδεση του Κίσινγκερ και της ενδεκάτης Σεπτ. του 2001:

Λινκ: http://300sploggers.blogspot.com/2014/12/h-patty-casazza-11.html

Εγώ ΞΈΡΩ ότι ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΊΑ έπαιξε μεγάλο ρόλο στο Κυπριακό.  Αλλά η Αγγλία ακόμα εξουσιάζει την Αμερική.  Χάριν παραδείγματος, ο Κίσινγκερ είναι ΠΡΆΚΤΟΡΑΣ της Κορώνας της Αγγλίας.  Είναι της σχολής της ΜΑΎΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΊΑΣ εκ Βιέννης.  Η Μαύρη Αριστοκρατία μετατέθηκε στην Αγγλία το 1700 περίπου, καί όλες οι βαιλικές οικογένειες της Αγγλίας έχουν προέλθει εξ αυτῆς!!!  Το ακόλουθο άρθρο είναι μόνο στα Αγγλικά και εγράφη το 1986 απο έναν αρθρογράφο του γνωστού εν Αμερική πρακτορείου ειδήσεων EIR του κ. Lyndon H. LaRouche, Jr. και εξηγεί περαιτέρω το εν λόγω θέμα περι Κίσινγκερ και των αληθινών ριζών του:

http://www.larouchepub.com/eiw/public/1986/eirv13n20-19860516/eirv13n20-19860516_067-kissinger_watch.pdf


Σύμφωνα με τον κ. Eustace Mullins (τον τελευταίο μαθητή του διάσημου εν Αμερική ποιητού κ. Ezra) που ήταν ένας απο τους μεγαλύτερους συγγραγείς και ερευνητες που έζησαν ποτέ στην Αμερική,  ο Χένρυ Κίσινγγκερ ήταν ο συνεχιστής του περιβόητου εν Ουάσινγκτον «αρχιτέκτονος» του Ψυχρού Πολέμου (ψΠ.), George Keenan.  Ο Mullins έγραψε στο βιβλίο του «The $5 Trillion Cold War Hoax» (δηλ. Η Απάτη του Ψυχρού Πολέμου των Τρισεκατομμυρίων Δολαρίων) ότι ήταν, στην πραγματικότητα, ο George Keenan που πρωτοδημιούργησε για το Ουάσινγκτον την πολιτική του περιορισμού λόγω των Κομμουνιστών εν Ρωσσία κατα τον ψΠ. μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσσίας.

«Η πολιτική Kennan του« περιορισμού »ήταν ακριβώς αυτό· ότι η η Σοβιετική Ένωση και ο παγκόσμιος κομμουνισμός θα περιορίζονται, αλλά ποτέ δ ανοιχτά δεν θα αμφισβητηθεί  ή πολεμηθεί. Ήταν μια μόνιμη εγγύηση ότι τα αιχμάλωτα έθνη της Ανατολικής Ευρώπης, για την οποία είχε αποφασιστεί να παραδοθεί στον Στάλιν από τους Ρούζβελτ Τσώρτσιλ και Alger Hiss κατα την διάρκειαν της κρυφής τους συσκέψεως στη Γιάλτα.   Απεφάσισαν όλοι τότε ότι η Ανατολική Ευρώπη δεν θα μπορούσε ποτέ να απελευθερωθεί από τον κομμουνισμό.  Αυτή η μυστική συνάντησις των εν λόγω παγκοσμίων ηγετών ελέγετο «Η Συνθήκη της Γιάλτας.»

Εν ολίγιοις, Η ΑΜΕΡΙΚΉ εν συνεργασία με την Αγγλία, Κίνα και Ρωσσία παρέδωσε τη μισή Ευρώπη στη φρίκη του Κομμουνισμού!

Ο Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος κληρονόμησε την πολιτική Kennan του Ψυχρού Πολέμου, έγραψε στο βιβλίο του White House Years (δηλ., «Τα Χρόνια μου στο Λευκό Οίκο»), σελ. 135, ότι «Ο George Kennan ήρθε τόσο κοντά στη συγγραφή του διπλωματικού δόγματος της εποχής του, όπως οποιοσδήποτε άλλος διπλωμάτης στην ιστορία μας."

Ο ομόνυμος θείος του George Keenan, ο κ. George Keenan, ήταν πράκτορας των Ρότσιλντ κατα την εισβολή των Μπολσεβίκων στη Ρωσσία το 1917 και συνεργαζόταν στενά με τον εντολοδόχο των Ρότσιλντ εν Αμερική τον κ. Jacob Schiff, προς την επέκταση του Κομμουνισμού σε όλη την Ρωσσία τότε.

Η σχέσις Κίσινγκερ-Keenan λέει ΠΟΛΛΆ για τον Κίσινγκερ τον ίδιο.

Λινκ του βιβλίου του Mullins εδώ:

http://www.whale.to/b/mullins6.html

Μάθετε περισσότερα για τον Mullins εδώ:Υπάρχει και το εξής άρθρο με ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του Κίσινγκερ...

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ «ΕΘΝΑΡΧΗ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Εκδοδέν απο τον Zangogiannis Nasos στο scrib.com, πατήστε εδώ

κατά τον τον πρέσβη
επι τιμή Στοφορόπουλο... 

από τα αρχεία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ...

και κατά τον αείμνηστο Ελληνα Νεοκλη Σαρρή...

ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΡΑΜΟΥΝ 
ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΝΑ

ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Όσον αφορά στον Κίσινγκερ, γράφει ο Ζανγογιάννης στο μέρος Β του εν λόγω άρθρου τα εξής εκπλητικά σχετικά με την κρυφή συνάντηση στο Παρίσι που έγινε μεταξύ Κίσινγκερ, Καραμανλή, Ετσεβίτ και του Αρχιεπισκόπου Βορείου και Νοτίου Αμερικής, Ιάκωβου. Δείτε πιο κάτω...

Β. Γράφει ο Νιχάλης Ιγνατίου 30 χρόνια μετά την εισβολή:

«Για πρώτη φορά, επιβεβαιώνεται από τον ίδιο τον Χένρι Κίσινγκερ, ότι το 1973, ένα χρόνο πριν από την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής συναντήθηκε στο Παρίσι με τον Αμερικανό υπουργό των Εξωτερικών. Τόπος της συνάντησής τους, ήταν η κατοικία του εκδότη της εφημερίδας «New York Times», Σάϊρους Σουλτσμπέργκερ, στο Παρίσι. Ο κ. Σουλτσμπέργκερ, που έχει ιδιόκτητη έπαυλη και στην Υδρα, ήταν στενός φίλος, τόσο του Καραμανλή, όσο και του Κίσινγκερ.»

Εδώ πιο κάτω μπορείτε να βρείτε μια καλή περίληψη του εν λόγω ζητήματος στη ιστοσελίδα triklopodia.gr ...

Ο Αντι-εθνικιστής Αναστασιάδης & Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ «ΕΘΝΑΡΧΗ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 1974 ΚΑΤΑ ΣΤΟΦΟΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΑ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ.

Λίνκ:

http://www.triklopodia.gr/o-anti-ethnikistis-anastasiadis-i-prodosia-tou-ethnarchi-karamanli-to-1974-kata-stoforopoulo-kata-steit-ntipartment-ke-kata-neokli-sarri/


Όσον αφορά τον Ζόνενφέλφτ, τον διπλομάτη/δικηγόρο του Κίσινγκερ, ο οποίος ΕΠΕΝΌΗΣΕ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ τα σχέδια του Κίσινγκερ για την πολιτική του στο Κύπρο, διαβάστε πιο κάτω:

Δόγμα Ζόνενφελντ : Το Εβραϊκό σχέδιο γενοκτονίας του Ελληνικού Έθνους!!! (Βίντεο)

http://www.aetos-apokalypsis.com/2013/06/to-evraiko-sxedio.html


Δείτε επίσης...

The Trials of Henry Kissinger


Exposing Kissinger’s Cyprus lies
Thursday, 14 April 2011


Η κεντρική μου ιστοσελίδα είναι:
JohnKountouris.comNo comments: