Thursday, March 5, 2015

Ο ΛΑΌΣ ΤΟΥ ΌΦΕΩΣ ΕΠΙΣΤΡΈΦΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑΝ του Texe Marrs
Αποκλειστικό άρθρο του Intelligence Examiner του κ. Texe Marrs, απο την κεντρική ιστοσελίδα του κ. Marrs, Texemarrs.com, μεταφρασμενό απο τα Αγγλικά στα Ελληνικά απο τον Ιωάννη Κουντούρη


Ο κ. Texe Marrs


Η Επιστήμη του DNA, η Ουκρανία και μια δεύτερη Πατρίδα για τους ΕβραίουςΤίτλος του άρθρου: Ο ΛΑΌΣ ΤΟΥ ΌΦΕΩΣ ΕΠΙΣΤΡΈΦΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑΝ. 

[Η μετάφρασις Ελληνιστί εγένετο απο τον κ. Ιωάννη Κουντούρη • ιστοσελίς του: JohnKountouris.com]

«Ὄφεις, γεννήματα ἐχιδνῶν, πῶς φύγητε ἀπὸ τῆς κρίσεως τῆς γεέννης;» - Ματθ. 6:9-13


«Έχουμε ταξιδέψει στο κέντρο του κόσμου και προσγειωθήκαμε στην κοιλιά του φιδιού». - O Ραβίνος Joel Bakst στο «Ταξίδι στο Κέντρο της Τορά» (“Journey to the Center of the Torah”) • www.chazantorah.org, 2007
Αρχίζει να βγάζει νόημα η όλη ιστορία αυτή. Προκαλεί την πτώση της αυλαίας του χρόνου η επιστήμη του DNA αποκαλύπτοντας πλέον τον Όφι μαζί με την λαόν του. Αυτοί που σήμερα έχουν ονομασθεί "Εβραίοι", είναι οι ίδιοι μαθητές της ύπουλης οντότητος (ή προσώπου), την οποία η Βίβλος έχει περιγράψει ως, "εκείνο το παλιό φίδι, τον διάβολο."Το αποκαλυπτικό βιβλίου του Texe Marrs με τίτλο «DNA Science and the Jewish Bloodline» (Η Επιστήμη DNA και η Ιουδαϊκή καταγωγή), αποκαλύπτει ότι οι άνθρωποι είναι γνωστοί σήμερα ως «Εβραίοι», προήλθαν αρχικά από την Khazaria (Χαζαρία). Δεν είναι απόγονοι του αρχαίου Ισραήλ. Τα συμπεράσματα του βιβλίου αυτού αποτελούν την ώθηση για την εβραϊκή κατάκτηση της Ουκρανίας.

Από τους πρώτους αιώνες της πρώτης χιλιετίας, οι Χαζάροι της Ανατολικής Ευρώπης ήσαν γνωστοί ως ο διαβολικός "Λαός του Όφεως", και το έθνος του Ισραήλ παραδέχεται πλέον ότι ο λαός του είναι πράγματι, οι Χαζάροι.


Η αποδοχή των Ισραηλινών ότι οι Εβραίοι δεν έχουν σχέση με το αρχαίο Ισραήλ, αλλά με την Χαζαρία, είχε αναφερθεί στην εφημερίδα «The Times of Israel» (Διαρρεύσαν ρεπορτάζ: Το ότι οι Εβραίοι είνε στην πραγματικότητα οι Χαζάροι, αναγνωρίζει πλέον το Ισραήλ· μυστικόν σχέδιον για την αντίστροφη μετανάστευση των Εβραίων προς την Ουκρανία, 18 Μάρτη 2014).  Αυτό το άρθρο του καθηγητή Τζιμ Wald, αναφέρει ότι η ισραηλινή ηγεσία στην Ιερουσαλήμ ήδη στέλνει στρατιωτικό εξοπλισμό και Εβραίους εποίκους από το Ισραήλ προς την Ουκρανία.


Οι Εβραίοι έχουν αναλάβει τη κυβέρνηση και τα οικονομικά εκείνης της της βαρέως πληγείσης χώρας και σκοπεύουν τελικά να μετατρέψουν την Ουκρανία σε μια «δεύτερη πατρίδα» για τους Εβραίους.


Το σχέδιό τους, που είχε διαρρεύσει από κατέχοντες εμπιστευτικά που προέρχονται απο κυβερνητικούς κύκλους, ήρθε μόνο αφού ο Νετανιάχου και το υπουργικό του συμβούλιο είχαν επανεξετάσει αυξανόμενες γενετικές αποδείξεις DNA ότι οι Εβραίοι, όντως, δεν είναι οι απόγονοι του Αβραάμ. Αντ 'αυτού, προήλθαν από την Χαζαρία οι περισσότεροι Εβραίοι, εκ της οποίας το Κίεβο της Ουκρανίας είναι το κεντρικό θέμα. Στην πραγματικότητα, οι Εβραίοι του Ισραήλ καθώς και των ΗΠΑ είναι ουκρανικής καταγωγής. Η Ουκρανία αποτελεί την καρδιά της Χαζαρίας.Επιστροφή στην Χαζαρία 


Οι ραβίνοι διδάσκουν ότι στον όγδοο αιώνα, ολόκληρο το έθνος της Χαζαρίας είχε ασπασθεί τότε το Ταλμούδ καθώς και την καμπαλική μορφή  του Ιουδαϊσμού. Υιοθετώντας το πρόστυχο αλλά απόκρυφα αποκαλυπτικό σύμβολο του σεξ του εξάκτινου αστεριού, οι παγανιστικοί Χαζάροι, γνωστοί εδώ και αιώνες ως «ο Λαός του Όφεως», πολέμησαν εναντίον και των χριστιανών και των ισλαμιστών εκείνη την εποχή. Αργότερα, ως νεωστί μεταστραφέντες προς τον Ιουδαιμό "Εβραίοι", μετανάστευσαν στην Πολωνία και την Ανατολική Ευρώπη.  Σήμερα, βρίσκονται ως επί το πλείστον στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ.


Η επιστήμη DNA επιβεβαιώνει σήμερα αυτή την Χαζαρική καταγωγή των Εβραίων. Στο οριστικό βιβλίο μου, το «Η Επιστήμη DNA και η Ιουδαϊκή καταγωγή» (DNA Science and the Jewish Bloodline), τεκμηριώνω τις αληθινές ρίζες των Χαζάρων. 

Αυτό το νέο και εξαιρετικό βιβλίο εξηγεί ότι οι Καζάροι Εβραίοι είναι, στην πραγματικότητα, οι "Γωγ και Μαγώγ". Η προφητική μοίρα τους είναι να λεηλατήσουν το Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή και να χρησιμοποιήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες ως εντολοδόχο τους για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.


Οι Χαζάροι, που προσδιορίζονται στην Αποκάλυψη 2 και 3 ως η ασεβέστατη "Συναγωγή του Σατανά", προσδιορίζονται περαιτέρω προφητικά στο Ιεζεκιήλ 38 και 39 ως ο λαός των Γωγ, από τη γη του Μαγώγ. Οι προφητείες της Βίβλου μας λένε ξεκάθαρα ότι αυτός ο πολεμοχαρός οφιοειδής λαός πρέπει να εισβάλει και να κατακτήσει πρώτα το Ισραήλ, κι στη συνέχεια προχωράει για να βυθίσει ολόκληρο τον πλανήτη στο χάος και στους πολέμους (Αποκάλυψη 20).

Από τη Χαζαρία στο Ισραήλ, και πίσω στη Χαζαρία (δηλ. την Ουκρανία) αποτελεί το μυστικό σχέδιο του Ισραήλ. Μετά την καταστολή του Ουκρανικού έθνους, οι κατακτήσεις των Εβραίων θα συνεχιστούν έως ότου επιτευχθεί η νέα παγκόσμια τάξη τους. Η κυριαρχία τους επι της Αμερικής Το 2007, οι αμερικανικοί καθηγητές πολιτικής επιστημής οι κ.κ. Τζέιμς Πέτρας John Mearsheimer και Stephen Walt κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η εξωτερική πολιτική της Αμερικής κυριαρχείται πλέον από το ισραηλινό λόμπι.Οι Εβραίοι το κάνουν αυτό μέσω των ισχυρών και καλά χρηματοδοτούμενων ομάδων τους (δηλ. μέσω των AIPAC, ADL, και AJC). Ελέγχουν τόσο τους Ρεπουμπλικάνους όσο και τους Δημοκράτες στο Κογκρέσσο των ΗΠΑ, και ο Λευκός Οίκος κάνει ότι του λένε· τούτο περιλαμβάνει και την κατάκτηση της Ουκρανίας. Αλλά, πώς έφτασαν στο σημείο οι Εβραίοι να αναγνωρίζουν την Χαζαρική τους καταγωγή;; Ο καθηγητής Jim Wald σημειώνει στην εφημερίδα «The Times of Israel» τα εξής: Η εκπληκτική στροφή των γεγονότων είχε μια ακόμη μεγαλύτερη εκπληκτική προέλευση: Η Γενετική, ένα πεδίο στο οποίο διαπρέπουν από καιρό οι Ισραηλινοί επιστήμονες. «Είναι γνωστό ότι κάποια στιγμή στην όγδοη και ένατη αιώνα, οι Χαζάροι, μια εχθρική τουρκική φύλη ούσα, είχε ασπασθεί τότε τον Ιουδαϊσμού και είχει και κυβερνήσει επι μιας τεράστιας περιοχής σε ό, τι έγιναν μετά η νότια Ρωσία και η Ουκρανία.Το τι είχαν απογίνει αυτοί μετά την καταστροφή της αυτοκρατορίας τους απο τους Ρώσσους γύρω στον ενδέκατο αιώνα, είναι μυστήριο. Πολλοί εικάζουν ότι οι Χαζάροι είχαν γίνει οι πρόγονοι των Ασκενάζι Εβραίων. "Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του ΟΗΕ πάνω στη διχοτόμηση της Παλαιστίνης, ο Chaim Weizman (Χαΐμ Βάιτζμαν) απάντησε με τα εξής εκπλητικά ... «Είναι πολύ περίεργο το γεγονός ότι, όλη η ζωή μου υπήρξα Εβραίος, αισθανόμουν σαν Εβραίος, αλλά εγώ έχω μάθει τώρα ότι είμαι Χαζάρος. "
Η ομάδα μελετητών εγνωσμένης αξίας
Οι απο το 2012 γενετικές ανακαλύψεις από τον Δρ. Eran Elhaik του φημισμένου πανεπιστήμιου Johns Hopkins Medical University, ότι οι Εβραίοι δεν είναι οι απόγονοι των αρχαίων Ισραηλιτών της Βίβλου, αλλά προέρχεται από την Χαζαρία, εξέπληξαν πολύ τους Ισραηλινούς. Αυτές οι αποκαλύψεις έχουν ακολουθηθεί πλέον από άλλες επιστημονικές έρευνες υψηλού επιπέδου. Ο Wald αναφέρει ότι, «μια ομάδα εξαιρετικών μελετητών από τα κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα και μουσεία του κόσμου» στη συνέχεια διορίστηκε για να μελετήσει το DNA των συμερινών Εβραίων.
Μια επιτροπή εξαιρετικών επιστημόνων εξέτασαν το DNA και άλλα αποδεικτικά στοιχεία και είπε στην ισραηλινή κυβέρνηση ότι, πράγματι, οι Εβραίοι κατάγονται απο τους Χαζάρους. Ως εκ τούτου, ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου αποφάσισε κρυφά να εγκαταστήσει Εβραίους στην Ουκρανία, και να διοχετεύσει σε αυτή τη χώρα στρατιωτικούς και μυστικούς αξιωματούχους. Στην ουσία, οι Εβραίοι θα κάνουν την Ουκρανία (που είναι το επίκεντρο της αρχαίας Χαζαρίας) μια δεύτερη πατρίδα για τους Εβραίους.

Αυτές οι αρχές, δήλωσε ο Wald, «εξέδωσαν μια μυστική έκθεση προς την κυβέρνηση αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι οι Εβραίοι της Ευρώπης είναι στην πραγματικότητα οι Χαζάροι."

Η Λύσις για την Ουκρανία: Δύο εβραϊκές πατρίδες

Κατά την πρώτη, το αποτέλεσμα αυτό κρίθηκε δυστυχισμένο, ακόμη και δυσοίωνο, αλλά, λέει ο Wald, ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου και οι σύμβουλοί του, μας εξέπληξαν, φέρνοντας την «Ουκρανική λύση» τους.  Μερικοί Εβραίοι έποικοι θα φύγουν απο το Ισραήλ για να επιστρέψουν στην Ουκρανία. Αυτή η επανεγκατάσταση στην Ουκρανία θα πάρει χρόνο, για λόγους εφοδιαστικής και της οικονομίας. Όμως, το τελικό αποτέλεσμα, θα είναι δύο εβραϊκές πατρίδες, το Ισραήλ και η Ουκρανία.

«Εμείς δεν λέμε ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στην Ουκρανία όλοι οι Ασκενάζι Εβραίοι» εξήγησε μια καλά τοποθετημένη πηγή στους κύκλους μυστικών υπηρεσιών, συμπληρώνοντας ότι αυτό προφανώς «είναι ανέφικτο.»

Ο Wald αποκαλεί αυτή τη λύση "Khazaria 2.0"  λέγοντας ότι «Όλοι οι Εβραίοι θα είναι ευπρόσδεκτοι μόλις γυρίσουν πίσω στην Ουκρανία, και χωρίς προυποθέσεις ως πολίτες μάλιστα.»  Επιπλέον, η ισραηλινή κυβέρνηση υπόσχεται μια «έγχυση μαζικής ισραηλινής στρατιωτικής βοήθειας» για την Ουκρανία, «συμπεριλαμβανομένων των στρατευμάτων, του εξοπλισμού, καθώς και της κατασκευής νέων βάσεων» εκεί.

«Εάν πετύχει η αρχική μεταφορά έργων, άλλοι εποίκοι της Δυτικής Όχθης θα πρέπει να ενθαρρύνονται κι αυτοί να μετεγκατασταθούν στην Ουκρανία.»

Στην πράξη, η Ουκρανία είναι να γίνει μια «αυτόνομη εβραϊκή περιοχή,» ένας μικρής κλίμακος διάδοχος της μεσαιωνικής αυτοκρατορίας της Χαζαρίας ...Θα μπορούσε να λέγεται, στα Γίντις, Chazerai (Χάζεραϊ).

"Με το να συντάσσεται με τους αντάρτες της Συρίας και την Ουκρανία, καθώς και τη Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν» (που αποτελεί επίσης μέρος του αρχαίου έδαφος της Χαζαρίας), μια πηγή εξηγεί, ότι, ο Νετανιάχου «ασκεί πίεση στις Συρία και Ρωσία."


Ο Πέτρο Poroshenko, ο νέος Πρόεδρος της Ουκρανίας, είναι Εβραίος. Οι Εβραίοι, με την υποστήριξη των ΗΠΑ και με τη χειραγώγηση, ελέγχουν τώρα την Ουκρανία και είναι απασχολημένοι δολοφονώντας Ουκρανούς και δημιουργώντας στρατόπεδα συγκέντρωσης εκεί. Το Ισραήλ έχει κατα νού να κάνει την Ουκρανία μια δεύτερη πατρίδα για τους Εβραίους. Επί του παρόντος, ένα πενιχρό 0,2 τοις εκατό της Ουκρανίας αποτελείται από τους Εβραίους, αλλά το 1917, μια μειονότητα Εβραίων είχει αναλάβει την ΕΣΣΔ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σφαγιαστούν 66 εκατομμύρια άνθρωποι!

Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ στήνουν ένα αιματηρό πραξικόπημα εις βάρος της Ουκρανίας

Έτσι, κατανοούμε το σημερινό πολιτικό χάος στην Ουκρανία. Ξεκίνησαν οι Εβραίοι μια αναζήτηση για τη νέα ουκρανική πατρίδα τους. Έχουν την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, ως μάρτυρα - δηλ. την Εβραία διπλωμάτη, κ. Victoria Nuland, απο το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν για να κρατάει αποστάσεις από την Ουκρανία και να παραιτηθεί από τους ιστορικούς δεσμούς της Ρωσίας με αυτό το έθνος, που κυβερνάται πλέον από το Ισραήλ.

Ο συνταγματικά εκλεγμένος πρόεδρος της Ουκρανίας, ο κ. Γιανουκόβιτς, είχε ανατραπεί πέρυσι από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, με βαθείαν εμπλοκήν σε αυτό απο πλευράς της CIA και της Μοσάντ. Ένας Εβραίος δισεκατομμυριούχος, ο κ. Πέτρο Poroshenko, είχε εγκατασταθεί γρήγορα ως Πρόεδρος της Ουκρανίας αντικαθιστώντας έτσι τον Γιανουκόβιτς.
 Το εβραικό χρήμα και στρατιωτική δύναμη εισρέουν συνεχώς αυτές τις ημέρες στην Ουκρανία.  Ουκρανικοί Χριστιανοί (και όχι Εβραίοι!)  σφαγιάζονται τούτη την ώρα! Μια γενοκτονία είναι ήδη εν εξέλιξει!

Όλες τις περιουσίες των Ουκρανών τις έχουν οικειοποιηθεί μερικοί Εβραίοι ολιγάρχες. Οι Ισραηλινοί έμαθαν στην Τουρκία (το 1905), στη Σοβιετική Ένωση (το 1917), και στην Παλαιστίνη (το 1948), πώς να λειτουργήσουν ως μια διεφθαρμένη και ραδιουργούσα "μειονότης" για να κυριαρχήσουν σε μια μεγαλύτερη πλειοψηφία μη Εβραίων.

Τον ουκρανικόν λαό να τον λυπόμαστε!

Θα πρέπει να λυπόμαστε όλοι τους Ουκρανούς και να νιώθουμε μεγάλη θλίψη για τα βάσανα του ουκρανικού λαού. Σφαγιάζονται και καταπιέζονται αυτοί από τους αλαζόνες σιωνιστές Εβραίους που έχουν γίνει πλέον, με τη βοήθεια της Αμερικής, «οι αφέντες σλάβων της Ουκρανίας.» Ακόμα και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης τα έχουν ξανανοίξει εκεί και τα γεμίζουν με ντόποιους Ουκρανούς!

Οι Ολιγάρχες του Ισραήλ, υπο την πυγμήν του Poroshenko, μοιράζουν μεταξύ τους τα λάφυρα απο την κατάκτησή τους της Ουκρανίας.  Καταρρέι τώρα η οικονομία της Ουκρανίας· έχει βυθιστεί σε μόλις σαράντα τοις εκατό των επιπέδων που ήταν πριν από το 2013. Το Ισραήλ κλέβει αυτή τη στιγμή και το φυσικό αέριο και τα πετρέλαια από την αποσταθεροποιημένη Μέση Ανατολή και τα πουλάει αυτά για τεράστια κέρδη σε ενεργειακά πεινασμένη Ουκρανία. Όλα θα αλλάξουν.
Τα εβραϊκλα τέρατα που τρέχουν την Ουκρανία αυτή την ώρα, διεξάγουν γενοκτονίες και δολοφονίες σε όλη τη χώρα. Μετατρέπουν την Ουκρανία σε μια δεύτερη «εβραϊκή πατρίδα» για τους ΧΑΖΆΡΟΥΣ.Αυτά είχαν κάνει οι Εβραίοι Λένιν και Τρότσκι στη Ρωσσία το 1917.
Αυτό στα αριστερά είναι μια φωτογραφία που δείχνει ένα χωριό στην Ουκρανία μετα απο καταστροφές που έγιναν απο τις εβραϊκές ένοπλες δυνάμεις σε εκείνη την περιοχή.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη τραγωδία από την εποχή της εισβολής των σατανικών Χαζάρων στη ειρηνική και άοπλη Παλαιστίνη το 1948, όταν είχαν σκοτώσει και κακοποιήσει τους Παλαιστίνιους και τους οδήγηαν μετά σε εκατοντάδες χιλιάδες στρατόπεδα προσφύγων στην έρημο.


Οι Αμερικανοί αγνοούν τις φρίκες που έχει προκαλέσει η κυβέρνησή τους για τους ανθρώπους της Ουκρανίας. Αλλά ο Θεός ξέρει. Τα βλέπει όλα Αυτός απο ψηλά. Νιώθει για τους Ουκρανούς. Και επειδή εσπείραμε άνεμον, διά τούτο θέλομεν θερίσει...ανεμοστρόβιλον.
Η κεντρική ιστοσελίδα μου είναι: JohnKountouris.com. Τούτο το ιστολόγιον είναι δικό και απο ενωμερώνω Έλληνες και μη και τις πιο σημαντηκές γεω-πολικές εξελίξεις όπως γίνονται επι του παγκοσμίου γίγνεσθαι.


3 comments:

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ said...

ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, για την μετάφρασή σου σ' αυτό το πολύ σημαντικό άρθρο του TEXE MARRS,γιατί δίνεις την δυνατότητα να φτάσει σε κάθε ελληνικο σπίτι και να μαθουν οι έλληνες το σατανικό πρόσωπο των εβραίων.
Να είσαι καλά, αγόρι μου και να μας κάνεις περήφανους.

Anonymous said...

Μπραβο σου! ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ !!

nikolas panos said...

η ουκρανια εχει εξαγοραστει εναντι πινακιου φακης, απο τοτε που αποσπαστηκε και ηταν τελειως κατεστραμενη ,σημερα απλως προσπαθουν να προστατεψουν τις επενδυσεις τους .αλλα και ταυτοχρονα να κανουν την ουκρανια σαν δουρειο ιππο για την ρωσια.αλλα πιστευω δεν θα τους περασει ,ο πουτιν ειναι αρκετα εξυπνος,θα τους ξεπληρωσει με το ιδιο νομισμα