Saturday, May 30, 2015

Τα εγκλήματα του Καρλ Μαρξ - Μέρος 1Τα εγκλήματα του Καρλ Μαρξ - του Τζών Καμίνσκι 
Μετάφρασις του Ιωαν. Κουντούρη του 300Sploggers.com   ~  Κεντρική ιστοσελίδα μου  JohnKountouris.com


O Κομμουνισμός: Μια εβραϊκή συνωμοσία ενάντια σε ολόκληρο τον κόσμο


21 Ιανουαρίου, 2011
Η μετάφρασις αυτού του άρθρου έγινε στις 30 Μάιου 2015 γιατί είναι επίκαιρο όσο ποτέ


«O ΓΙΑΧΒΈ έδωσε στους Ισραηλίτες το δικαίωμα να διαπράττουν την γενοκτονίαν εις βάρος των άλλων λαών.»


Αποσπάσματα ληφθέντα από το "Κάτω από το Σύμβολο του Σκορπιού» του Jüri Λίνα, σελ. 65-72, επιμέλεια:  Τζών Καμίνσκι (John Kaminski).


~

Θα ήθελα να προλογίσω αυτό το άρθρο με το εξής κομμάτι απο το καινούριο βιβλίο μου, HELLENIC CRISIS...

“In summary, not one of my academic publications can be thought of as explicitly Marxist, while my energies are channeled into preventing capitalism's collapse.  Nonetheless, all along, from my student days in Britain to this very day, the only way I could make sense of the world we live in is through the methodological 'eyes' of Karl Marx. In itself, this 'fact' renders me a theoretical Marxist. Moreover, I feel Marxism in my bones every time I am engaged in any form of intellectual pursuit: from discussing the Arab Spring to debating the intricacies of Art with my artist partner. Furthermore, a democratic, libertarian, socialist future is the only future that I would be willing to fight for. A most peculiar Marxist no doubt, but a Marxist nevertheless.”

– 6th Subversive festival, 14/05/2013, 19:00h, cinema Europa, Yanis
Varoufakis, "Confessions of an Erratic Marxist”, published by the Youtube
channel ScriptaTV with the video title “Yanis Varoufakis: Confessions of an
Erratic Marxist /// 14th May 2013”, Moderator: Toni Prug | Link on Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=A3uNIgDmqwI  •  Reprinted and published in John Kountouris' new book, HELLENIC CRISIS, on the Greek economic crisis


Το ακόλουθο άθρο ειναι του καλού μου φίλου Τζών Καμίνσκι απο Φλόριδα, ο οποίος είναι ένας απο τους καλύτερους συγγραφείς και ερευνητές για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, τον σιωνιστικό έλεγχο του Δυτικού κόσμο, κ.τλ.  Θα σας αρέσει η δουλειά του πάρα πολύ!


John Kaminski


~


Υπέστη ο Καρλ Μαρξ ως νεαρός φοιτητής, μια συνολική μεταμόρφωση. Άρχισε αυτός να μισεί το Θεό. Αυτό ήταν κάτι που παραδέχτηκε ο ίδιος στη βάναυση ποίησή του. Δύο από τα ποιήματά του Μαρξ δημοσιεύτηκαν κατά τη διάρκεια της ζωής του, στις 23 του Ιανουαρίου του 1841, στο περιοδικό Athenaeum στο Βερολίνο, υπό τον τίτλο «Άγρια Τραγούδια» (Wild Songs).

Αλλά κανείς δεν νοιαζόταν για την ποίησή του, η οποία είχε να κάνει κυρίως με το τέλος του κόσμου και την αγάπη του για το κορίτσι της διπλανής πόρτας, την Τζένη φον Βεστφαλία (Jenny von Westphalen). Στα ποιήματά του απείλησε να εκδικηθεί απέναντι στο Θεό και κάθε φορά έδειχνε το μίσος του για τον κόσμο. Ορκίστηκε να ρίξει την ανθρωπότητα στην άβυσσο με το γέλιο στα χείλη.

Αυτός πέταξε τρομερές κατάρες κατά της ανθρωπότητας. Όμως, άθεος δεν έγινε. Στο ποίημά του «Der Spielmann» («The Fiddler», «ο Βιολιστής»), παραδέχθηκε τα εξής:

Το ότι υπάρχει Θεός ούτε χρειάζεται ούτε γνωρίζει κανείς,
Αυτό κάμνει άλματα εις τον εγκέφαλο εκ των μαύρων ομιχλών της Κολάσεως.
Ώσπου μαγεμένη να γίνει η καρδία, μέχρι να τρεκλίσουν αι αισθήσεις:
Διατί με τον ίδιο τον Σατανά έχω συνάψει συμφωνίαν.

Σε ένα άλλο από τα ποιήματά του, ο Μαρξ είχε υποσχεθεί να δελεάσει την ανθρωπότητα μαζί του εις την κόλασην, μεσ᾽στην παρέα του Σατανά.  Τα λόγια αυτά θυμίζουν εκφράσεις του Jakob (Ιακώβ) Φρανκ. Αυτό δείχνει ότι ο Μαρξ επηρεάστηκε από τον Frankism (Φρανκισμό, δηλ. τις σατανικές ιδέες του Ιακώβ Φράνκ, του οποίου τις ιδέες υιοθέτησαν οι Ρόθτσιλντ και οι φεφωτισμέμοι Εβραίοι).

Ο πατέρας του Καρλ Μαρξ είχε έρθει σε επαφή με τον Φρανκισμό και έδωσε επίσης εντολή στα παιδιά του να ακολουθούν τις ιδεολογικές προτιμήσεις αυτές. Έτσι μπήκε ο νεαρός Μαρξ στον Φρανκισμό, ο οποίος αντικατοπτρίζεται μέσα απο την ποίησή του. H μετατροπή της οικογένειάς του στο Χριστιανισμό ήταν απλώς ἐνας κοινωνικὀς ελιγμός. Ίδιος ο Jakob Frank (Ιακώβ Φράνκ) έκανε το ίδιο, όταν έγινε "Καθολικός". Ο Φρανκ, με τη σειρά του, ακολούθησε το παράδειγμα του επίφοβου Sabbatai Zevi περι της «αλλαξοπιστίας» χάριν του αγώνος.

Ο Μαρξ ήταν ενθουσιασμένος με την ιδέα της ηθικής παρακμής της ανθρωπότητος. Στην ποίησή του, ονειρεύεται για σύμφωνο με τον Σατανά. Ήταν ιδιαίτερα γοητευμένος από τη βία. Αργότερα, σύμφωνά με τις δικές του ιδεολογίες, τόνισε ότι πρέπει κανείς να παλέψει τη βία με τη βία. Είχε αποκαλέσει την ανθρωπότητα «τους πιθήκους του ψυχρού θεού». Τα θρησκευτικά πιστεύω του Μαρξ αποκαλύπτονται σαφώς στο ποίημά του «Επίκλησις Ενος Απελπισμένου» («Άπαντα» του Καρλ Μαρξ, Τόμος Ι, Νέα Υόρκη, 1974).:

Μεσ´στην κατάρα και το βασανιστήριο του πεπρωμένου μου,
Έτσι, εμένα μου τα άρπαξε όλα κάποιος θεός.
Πάνε όλοι οι κόσμοι του χωρίς επιστροφή!
Τίποτα δεν μου έμεινε εκτός απο την εκδίκηση.

Στο ποίημά του «Η Pale Maiden» («Χλομός Παρθένος») γράφει ο Μαρξ:

Έτσι του ουρανού έχω εκπέσει,
Το ξέρω πολύ καλά.
Η ψυχή μου κάποτε πιστή στο Θεό ήταν,
Αλλά τώρα έχει επιλεχθεἰ για την κόλαση.

Το πνεύμα αυτών των ποιημάτων ήταν επίσης εμφανές και στο «Κομμουνιστικό Μανιφέστο» του και αργότερα στις ομιλίες του. Στις 14 Απριλίου του 1856, είπε: «Η Ιστορία είναι ο δικαστής, και το προλεταριάτο δήμιός της." (Paul Johnson, «οι διανοούμενοι», Στοκχόλμη, 1989, σ. 74.) Ο Μαρξ βρήκε μεγάλη χαρά στο να μιλάει για τη τρομοκρατία, για τα σπίτια που είχαν σημειωθεί με κόκκινους σταυρούς που έδειχνε ότι οι κάτοικοί τους ήταν να σκοτωθούν.


Ο Μωυσής Hess (Χές) - ο Δάσκαλος του Μαρξ και του Ένγκελς


Η αγάπη του Καρλ Μαρξ για τη βία ενισχύθηκε από ένα Frankist (Φρανκιστή) κομμουνιστή τον οποίο γνώρισε ο Μάρξ το 1841, όταν ήταν 23 ετών. Αυτός ο άνθρωπος ονομαζόταν Moritz Μωυσή Χες (Moritz Moses Hess). Υιος ενός πλούσιου βιομηχάνου εβραίου ὤν, ο Μωυσής Χες γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1812 στη Βόννη. Πέθανε στις 6 Απριλίου, 1875 στο Παρίσι και είναι θαμμένος στο Ισραήλ. Μπορεί να αναφερθεί ότι είχε ιδρύσει το γερμανικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα. Αποκαλείται μέσα Στο "Jüdisches Lexikon" (Βερολίνο, 1928, 1577 - 1578 σελ.) κομμουνιστής ραβίνος και ο πατέρας του σύγχρονου σοσιαλισμού. Μέρος του τρομακτικού κόσμου ιδεών του Μωυσή Χες αποκαλύπτεται στο βιβλίο του «Η Ρώμη και η Ιερουσαλήμ».

Μεταμορφώθηκε γρήγορα ο νεαρός Μαρξ σε Μασόνο, κοινωνικό ταραξία και τσιράκι του Χες, απο τον ίδιο τον Μωυσή Χες. Ο Μαρξ σε αυτό το σημείο όμως, δεν είχει γίνει ακόμη κομμουνιστικής. Έγραψε στο «Rheinische Zeitung», το οποίο επιμελήθηκε κατά τη διάρκεια των ετών 1842-1843: «Οι προσπάθειες των μαζών για την εκτέλεση κομμουνιστικών ιδεών μπορεί να απαντηθούν από ένα κανόνι μόλις θα έχουν γίνει επικίνδυνες...» Στη συνέχεια, πίστευε ότι αυτές οι ιδέες είναι ανέφικτες. Ουσιαστικά, ήταν ο Μωυσής Hess που είχει διορθώσει όλες αυτές τις απόψεις. Έγινε πράγματι η κρυφή υπεροχή πίσω από τον Μαρξ, καθοδηγώντας εντατικά και επηρεάζουντας το έργο του μαθητή του.

Στο Παρίσι, το φθινόπωρο του 1844, ο Μωυσής Χες γνώρισε τον εικοσιεξάχρονο Μαρξ στο μισό-Εβραίο Φρίντριχ Ένγκελς, ο οποίος ήταν δύο χρόνια νεότερος. Η συνάντηση αυτή έθεσε τα θεμέλια για μια μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ τους.

Ήταν ο Μωυσής Χες ο ίδιος που εφηύρε την εχθροπαθή βάση της σοσιαλιστικο-κομμουνιστικής ιδεολογίας. Ήταν επίσης ο πρώτος να προτείνει, ως βασική ιδέα, ότι θα πρέπει να καταργηθούν όλα τα προσωπικά είδη.

Τόνισε ότι ο σοσιαλισμός ήταν άρρηκτα συνδεδεμένος με τον διεθνισμό, αφού οι σοσιαλιστές δεν έχουν πατρίδα. Ο αληθινός σοσιαλιστικής δεν μπορεί να έχει τίποτα να κάνει με την εθνικότητά του.

Ο Χες εξήγησε επίσης ότι ο Ιουδαϊσμός ήταν να περάσει σε μια άθεη, σοσιαλιστική, επαναστατική ιδεολογία. Τόνισε επίσης ότι στους Εβραίους είχε ανατεθεί ο ρόλος της μετατροπής της ανθρωπότητας σε ένα άγριο ζώο, όπως περιγράφεται στο άρθρο του «Περί νομισματικού συστήματος». ("About the Monetary System", "Rheinische Jahrbucher", Τομ. 1, 1845.)

Αργότερα, ο Μαρξ και ο Ένγκελς είχαν δηλώσει ανοιχτά ότι πολλές από τις ιδέες του Χες άξιζαν ευρεία αναγνώριση. Ο Ούγγρος Εβραίος Theodore Herzl (Θεόδωρος Χέρτζλ) ανέπτυξε περαιτέρω το σιωνιστικό δόγμα του Χες στη δεκαετία του 1890.

Ένας άλλος από τους οδηγούς του Μαρξ, Levi Βαρούχ, τόνισε σ 'αυτόν ότι η επαναστατική ελίτ των Εβραίων ήταν να μην απορρίψει τον Ιουδαϊσμό και ότι θα έπρεπε να ονομάζονται προδότες για τους δικούς τους ανθρώπους, αν το έκαναν αυτό.

Ως εικονικοί Χριστιανοί, κάποιοι Εβραίοι είχαν φτάσει στις υψηλότερες θέσεις στην Εκκλησία και την πολιτική διοίκηση της πόλης στην Ισπανία τον 16ο αιώνα (ο Ιεροεξεταστής Lucero και πολλοί άλλοι).

Ακριβως την ίδια τακτική για τους «επαναστατικούς Εβραίους» διέδιδε ο Baruch (Βαρούχ)· ήταν να κρύβουν τον Ιουδαϊσμό τους πίσω από τις φράσεις, τις μαρξιστικές.

Όταν μία από τις επιστολές του Βαρούχ προς τον Μαρξ δόθηκε στη δημοσιότητα, το περιεχόμενό του προκάλεσε μεγάλο σκάνδαλο, που ήθελαν να φιμώσουν αμέσως.

ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ...

~

*** Για μέρος 2, πατήστε εδώ ***

~


Εδώ είναι δείγμα του Καμίνσκι σε βίντεο.  Εδώ μιλάει για το γεγονός ότι όχι μόνο οι Εβραιοι ελέγχουν την Αμερική σε κάθε τομέα της κοινωνίας της, αλλά ΌΛΟΙ οι Εβραιοι πολιτικοί είναι και πολίτες του Ισραήλ, προτιμώντας μάλλον να προωθούν τα συμφέροντα αυτού του παράνομου κράτους -μέσα απο το Κογκρέσο της Αμερικής- παρά τα συμφέροντα της Αμερικής!  Όλοι οι Εβραίοι αυτοί είναι διπλής υπηκοότητας και ΠΡΟΔΟΤΕΣ για την Αμερική.  Το ίδιο βέβεια κάνουν και οι Εβραίοι μέσ᾽ στην ΕΛΛΆΔΑ με τις ΠΑΡΆΝΟΜΈΣ τους οργανώσεις τους όπως το ΚΙΣ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=d0mkVU5tG7w

No comments: