Tuesday, May 26, 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌΤΑΤΟ έγγραφο της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών των ΗΠΑ για τη Βεγγάζη


Ἐγγραφο απο το 2012 της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών των ΗΠΑ: Η Δύση θα διευκολύνει την άνοδο του ισλαμικού κράτους «προκειμένου να απομονωθεί το συριακό καθεστώς»

19η Μαΐου του 2015 του Brad Hoff της Levant Report 

Μετάφρασις έγινε απο τον Ιωάννη Κουντούρη του 300Sploggers.com  και  JohnKountouris.com***For the original English version, click here***~


Την Δευτέρα 18 του Μαΐου, η Judicial Watch, η συντηρητική ομάδα φύλακας (δηλ. ομάδα επιτήρηση) που παρακολουθάει και ελέγχει τις δραστηριότητες της κυβερνήσεως των ΗΠΑ, δημοσίευσε μια συλλογή από πρώην διαβαθμισμένα έγγραφα που έλαβε, μέσω μιας ομοσπονδιακής αγωγής, από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ενώ η αρχική αναφορά για την επίθεση στο προξενείο της Βεγγάζης απο τα μέσα ενημέρωσης επικεντρώνεται μόνο στη διαχείριση της υπόθεσης απο πλευράς του Λευκού Οίκου, μια πολύ «μεγαλύτερη εικόνα» παραδοχής και επιβεβαίωσης περιέχεται σε ένα από τα έγγραφα της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών (DIA) που πρωτοκυκλοφόρησε το 2012: ότι ένα «Ισλαμικό Κράτος» είναι επιθυμητό στην Ανατολική Συρία για να επηρεάζεται η ίδια απο τις πολιτικές της Δύσης!!! 

Εκπληκτικά, αυτή η πρόσφατα αποχαρακτηρισμένη έκθεση αναφέρει ότι για «τη Δύση, χώρες του Κόλπου και την Τουρκία [που] υποστηρίζουν τη [συριακή] αντίσταση ... υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ενός ανακηρυγμένου ή μη ανακηρυγμένου πριγκηπάτου (ηγεμονίας) σαλαφιστών ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΥΡΙΑ (HASAKA και Der ZOR).  Και αυτό είναι ακριβώς αυτό που οι υποστηρίκτριες δυνάμεις στην αντιπολίτευση θέλουν, με σκοπό την απομόνωση του συριακού καθεστώτος ... »

Η πρώην απόρρητη έκθεσις "SECRET//NOFORN" της DIA, με ημερομηνία 12 Αυγ 2012, διανεμήθηκε ευρέως μεταξύ των διαφόρων κυβερνητικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των CENTCOM, CIA, FBI, DHS (δηλ. υπ. Ασφάλειας), NGA, υπ. Εξωτερικών και πολλών άλλών.Το έγγραφο δείχνει ότι ήδη από το 2012, είχαν προβλέψει την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και την Εγγύς Ανατολής (ISIL ή ISIS) οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, αλλά αντί να οριοθετούν σαφώς την ομάδα σαν εχθρό, η έκθεσις αυτή προβλέπει την τρομοκρατική ομάδα ως στρατηγικό περιουσιακό στοιχείο των ΗΠΑ.  

(Για περισσότερο για την ISIS ιδιαίτερα για το ΠΟΙΟΙ ακριβώς είναι πισω απο αυτήν και πώς χρισημοποιείται η ίδια η ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ -ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!- για την λαθρεμπορία όπλων εκ μέρους αυτής της τρομακατικής οργανώσεως σε κείνη τη γωνία της γής, πατήστε εδώ.)

Ενώ ένας αριθμός αναλυτών και δημοσιογράφων έχουν τεκμηριώσει εδώ και πολύ καιρό τον ρόλο των δυτικών μυστικών υπηρεσιών στη διαμόρφωση και την εκπαίδευση της ένοπλης αντιπολίτευσης (αντίστασης) στη Συρία, αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο εσωτερικής επιβεβαίωσης πληροφοριών των ΗΠΑ της θεωρίας ότι οι δυτικές κυβερνήσεις θεωρούν θεμελιωδώς την ISIS ως δικό τους εργαλείο για την αλλαγή καθεστώτος στη Συρία.Το έγγραφο αυτό όντως αποτυπώνει ακριβώς αυτό το σενάριο.

Για περισσότερο, διαβαστε εδώ στο κάτω λίνκ:

http://levantreport.com/2015/05/19/2012-defense-intelligence-agency-document-west-will-facilitate-rise-of-islamic-state-in-order-to-isolate-the-syrian-regime/


Αλλά για όσους δεν θυμούνται την αρχική ιστορία για το πώς δολοφoνήθηκε το Σεπ. του 2012, στην Αμερικανική πρεσβεία, ο Αμερικάνος Πρέσβης, κ. J. Christopher Stevens, διότι περι αυτού εχουν να κάνουν οι ανωτέρω αποκαλύψεις, δείτε πιο κάτω το άρθρο που έγραψα για αυτό το Νοεμ. του 2012:

http://300sploggers.blogspot.com/2012/11/possible-coup-against-obama-regime.html


ΕΠΊΣΗΣ!!!...

Για τα επίσημα και αρχικά έγγραφα, τα οποία είναι στα ΑΓΓΛΙΚΆ, και στα οποία αναφέρομαι σε αυτό το άρθρο, πατήστε εδώ.

https://drive.google.com/file/d/0B0n1bZ3Eg99hRU5nZ2RjeVJNcXM/view?usp=sharing

Για τα επίσημα και αρχικά έγγραφα ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ, τα οποία έχω μεταφράσει εγώ για τους Έλληνες, πατήστε εδώ.

https://drive.google.com/file/d/0B0n1bZ3Eg99hNjgyNUVleHN1dm8/view?usp=sharing
No comments: