Tuesday, June 2, 2015

Το βρώμικο μυστικό του Ισραήλ: Η Χαμάς ήταν/είναι η δημιουργία των Σιωνιστών μηχανορράφων • του Michael Collins Piper


 Το βρώμικο μυστικό του Ισραήλ: Η Χαμάς ήταν/είναι η δημιουργία των Σιωνιστών μηχανορράφων • του Michael Collins Piper 
Μετάφρασις-Επιμέλεια του Ιωαν. Κουντούρη απο το 300Sploggers.com


*** FOR ENGLISH CLICK HERE ***Μια ενημέρωση για το παρόν άρθρο:  Μόλις έμαθα πριν απο λίγο ότι έχει πεθάνει ο άρχικός αρθρογράφος του άρθρου αυτού που μετέφρασα από τα ελληνικά στα αγγλικά, ο κ. Michael Collins Piper. Μόλις ολοκλήρωσα τη μετάφραση του άρθρου του εν λόγω κυρίου, ενημερώθηκα -όλως περιέργως- αμέσως μετά για το θάνατό του απο τον κύριο Τζον Καμίνσκι (πατήστε εδώ), που είναι ένας άλλος κορυφαίος συγγραφέας. Ο Piper ήταν ένας πού γνωστός πολιτικός συγγραφέας, συνωμοσιολόγος και παρουσιαστής ενος ραδιόφωνου που έζησε στην Ουάσιγκτον.  Ήταν κανονικός συνεισφέρων στο American Free Press (πατήστε εδώ), που είναι ένα απο τα τελευταία προπύργια της πραγματικής και ελεύθερης δημοσιογραφίας στην Αμερική.  

Αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας πραγματικός Αμερικανός πατριώτης ο οποίος έχει γράψει παρα πολλά άρθρα και βιβλία για τη Νέα Τάξη, τον Σιωνιστικό έλεγχο του δυτικού κόσμου, την 9η Σεπτ. του 2001.  Ήταν παρα πολύ αποκαλυπτικός με τα βιβλία και άθρα του.  

Δείτε παρακάτω μια συνέντευξη που παραχώρησε ο Piper σε ένα μεγάλο κανάλι του Youtube το 2014.  Εδώ μιλάει για το αποκαλυπτικότατό του βιβλίο «FINAL JUDGEMENT» (Τελική Κρίσις, Πατήστε εδώ) όπου φανερώνει τον συσχετισμό μεταξύ της δολοφονίας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, κ. Τζον Φ Κένεντι και του...ΙΣΡΑΉΛ.  ΝΑΙ...το ακούσατε σωστά...ΛΈΕΙ ΟΤΙ ΉΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΌΝΤΩΣ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΚΈΝΕΝΤΙ ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΌΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΕΊΧΕΙ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΤΟΥ, ΤΑ ΚΌΤΣΙΑ ΝΑ ΛΕΕΊ ΤΟΛΜΗΡΆ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΌΤΙ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΊΞΟΥΝ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΠΌΣΟ ΑΚΡΙΒΏΣ ΠΥΡΙΝΙΚΆ ΌΠΛΑ ΕΊΧΑΝ ΤΌΤΕ!  Και αυτός ο δημοσιογράφος, ο κ. Piper, ήταν ο μόνος ο οποίος έγραψε ένα εμπεριστατωμένο έργο επι του θέματος.  

Μιλάμε εδώ για έναν απο τους κορυφαίους συγγραφείς για τη δολοφονία του JFK!!!

Για τη συγγραφή του βιβλιου του αυτού, είχε συμβουλευθεί προσωπικά με τον πρώην, παγκοσμίου φήμης,
κατάσκοπο της Μοσάντ, τον κ. Μορντεχάι Βανούνου (Mordechai Vanunu), ο οποίος, το 1986, τόλημησε να αποκαλύψει σε όλο τον κόσμο τότε τα μυστικά του προγράμματος πυρηνικών όπλων του Ισραήλ–και με τον τρόπο αυτό πλήρωσε ένα μεγάλο τίμημα.

Αυτό είναι πολύ περίεργο για μένα, γιατί μόλις μετάφρασα το παρακάτω άρθρο του κ. Piper -ο οποίος πέθανε εχθές στην 1 Ιούνιου του 2015- και καθώς το μετέφραζα, ένιωθα άβολα...ΓΙΑ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΟΝ PIPER!

Δείτε τον εδώ πιο κάτω σε μια συνέντευξη απο το 2014...


Michael Collins Piper on JFK  by  Ry Dawsonhttps://www.youtube.com/watch?v=e-IWzHfpstg


~

Η κόσμος έχει ανάγκη αυτές τις ημέρες να μάθει ακριβώς ΠΟΙΟΙ (πατήστε εδώ) είναι πίσω απο όλες αυτές τις «τρομοκρατικές» ενέργειες που γίνονται τελευταίως σε όλο τον κόσμο.  Το άρθρο αυτό το είχα ήδη γράψει στα Αγγλικά (πατήστε εδώ) απο το Νομ. του 2012, αλλά είναι επίκαιρο σαν παρά ποτέ.  O γνωστός Αμερικανός αρθρογράφος/συγγραφεύς, o κ. Michael Collins Piper, ο οποίος γράφει για το American Free Press, έγραψε το ακόλουθο άρθρο τον Ιαν. του 2009 (πατήστε εδώ) για την αλήθεια για την Παλεστινιακή ομάδα Χαμάς.  Εγώ έχω μεταφράσει το πρώτο μέρος του άρθρου αυτού.  Δείτε το παρακάτω:


~


του Michael Collins Piper

Η Washington Post έχει αναγνωρίσει επιτέλους -αν και αυτή η είδηση ήταν θαμμένη στις πίσω σελίδες της εφιμερίδας της- το εκρηκτικό και ελάχιστα γνωστό σημείο που πρωτοέκανε η American Free Press ήδη από το 29 Οκτωβρίου του 2001 (και αργότερα στις 8 του Ιούλη 2002 και 13 του Φλεβάρη 2006): ότι το Ισραήλ είχε μια κρυφή ατζέντα έναντι των ισλαμικών φονταμενταλιστικών ομάδων όπως η Χαμάς, και ότι το Ισραήλ είχε μια μακρά, καλά τεκμηριωμένη -για τους δικούς του σκοπούς- ιστορία στηρίζωντας τον ισλαμικό φονταμενταλισμό (συμπεριλαμβανομένων των τρομοκρατικών οργανώσεων).

Ο ξένος ανταποκριτής της εφημερίδας αυτής, ο κ. Glenn Kessler, γράφοντας στο Post στις 7 του Γενάρη του 2009, αποκάλυψε τα εξής:

Στη δεκαετία του 1980, η ισραηλινή κυβέρνηση αποφάσισε να αποδυναμώσει το κοσμικό κίνημα της Φατάχ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης [ΟΑΠ], κ. Γιασέρ Αραφάτ, προωθώντας την άνοδο των ισλαμικών κομμάτων ως αντίβαρο, σχετικά με τη θεωρία ότι οι ισλαμικές ομάδες δεν θα έχουν τις ίδιες εθνικιστικές παρορμήσεις και επιδιώξεις. Έτσι, εξαρθρώθηκαν τα κοινωνικά δίκτυα της Φατάχ από την ισραηλινή κυβέρνηση, αλλά δεν έκανε σχεδόν τίποτε στα ισλαμικά φιλανθρωπικά δίκτυα. Η απόφαση αυτή τροφοδότησε την άνοδο της Χαμάς ως πολιτική δύναμη, με το δίκτυο κλινικών της υγείας και των κοινωνικών υπηρεσιών της, που ξεπέρασε κατά πολύ τις ικανότητες του συχνά διεφθαρμένου κινήματος της Φατάχ. . . 

Το Ισραήλ θέλει τώρα να κάνει μια ειρηνευτική συμφωνία με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, κ. Μαχμούντ Αμπάς, ο οποίος είναι επικεφαλής της Φατάχ, αλλά δεν ασκεί κανένα έλεγχο επι της Γάζα. Έτσι, ένας από τους ισραηλινούς στόχους στη Γάζα σήμερα είναι να αποδυναμωθεί αρκετά η Χαμάς έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να είναι ένας πολιτικός αντίπαλος της Φατάχ στη Γάζα, το αντίθετο από ό, τι το Ισραήλ ήλπιζε να επιτύχει εδώ και δεκαετίες με τις προσπάθειές της για να ενθαρρύνει την άνοδο των ισλαμικών ομάδων.

Με λίγα λόγια, οι πίσω από τα παρασκήνια σκευωροί στο Ισραήλ είδαν τη Χαμάς στις πρώτες ημέρες της ως αντίβαρο έναντι οποιασδήποτε παλαιστινιακής κίνησης για την ειρήνη. Με άλλα λόγια, όσο η Χαμάς είχε αρκετή επιρροή, θα μπορούσε να εμποδίσει την ειρηνευτική διαδικασία με τους «μετριοπαθείς» δυνάμεις του κοσμικού παλαιστινιακού πολιτικού, κ. Γιασέρ Αραφάτ (ηγέτης της Φατάχ) από το να προχωράει.

Ενώ πολλοί καλοθελητές εκεί έξω δεν καταλαβαίνουν γιατί το Ισραήλ δεν θα ήθελε την ειρήνη, οι ίντριγκες του Ισραήλ εξυπηρετούν τουλάχιστον τρεις σκοπούς: 1) να διατηρούν την εσωτερική σύγκρουση στο εσωτερικό του Παλαιστινιακού κινήματος 2) να δόσουν στο Ισραήλ την ευκαιρία να ισχυριστεί ότι η ειρηνευτική διαδικασία δεν θα μπορούσε να προχωρήσει, διότι «ο Αραφάτ και ο ΟΑΠ ελέγχουν τα εξτρεμιστικά στοιχεία» εκεί και 3) να διαιωνίζουν τη συνολική σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, η οποία υπήρξε πάντα το κίνητρο του Ισραήλ, προτιμώντας να δεί τους Άραβες γείτονές του να είναι διαιρεμένοι μεταξύ τους -μαλώνοντας ο ένας με τον άλλο- και με τον τρόπο αυτό να μην είναι σε θέση να ελέγχουν τις περιφερειακές επιθυμίες του Ισραήλ.

Όλα αυτά δεν είναι να δείχνουν ότι η Χαμάς είναι κατά κάποιο τρόπο ένα μυστικό "εργαλείο" του Ισραήλ, όπως ορισμένοι αφελείς εκτίμησαν. Κάθε άλλο. Στην πραγματικότητα, η Χαμάς κατέλαβε σαφώς την υποστήριξη πολλών Παλαιστινίων, εξίσου μουσουλμάνων και χριστιανών, οι οποίοι δεν συμμερίζονται κατ 'ανάγκην την Ισλαμική εστίαση της Χαμάς. Και αφού κέρδισε η Χαμάς τις δημοκρατικές εκλογές στη λήψη του ελέγχου της Παλαιστινιακής Αρχής, το 2002, είδε μετά την παροιμιώδη «υποστροφή» το Ισραήλ.

Στις 28 του Ιούνη του 2002, ο βετεράνος ανταποκριτής της UPI (United Press International), κ. Richard Sale, επιβεβαίωσε αυτό που είχε ήδη αναφέρει το AFP (American Free Press, ο Αμερικανικός Ελεύθερος Τύπος) σχετικά με το χειρισμό του Ισραήλ των Ισλαμικών φονταμενταλιστικών δυνάμεων.

Ο Sale επικεντρώθηκε στις ίντριγκες του Ισραήλ αναφορικά με τη Χαμάς. O Sale δεν αναφέρθηκε μόνο σε μια ποικιλία κατονομαζόμενων και ανώνυμων πηγών πρών και νύν Αμερικανών αξιωματούχων της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αλλά και στα έγγραφα ληφθέντα από την UPI από το Ινστιτούτο για την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας με έδρα το Ισραήλ.

Σημειώνοντας για τον (τότε) Ισραηλινό πρωθυπουργό, τον Αριέλ Σαρόν, ότι ενώ δεμεύτηκε να πατάξει την «παλαιστινιακή τρομοκρατία» και δηλώνοντας ότι η Χαμάς είναι «η πιο θανατηφόρα τρομοκρατική ομάδα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ποτέ», σημείωσε σαρκαστικά o Sale ότι «ο Σαρόν παρέλειψε να συμπεριλάβει κάτι.»

Σύμφωνα με τον Sale, αυτό το «κάτι» ήταν ότι ενώ το Ισραήλ και η Χαμάς εμπλέκονταν τότε σε μια θανατηφόρα μάχη, «σύμφωνα με αρκετούς νυν και πρώην αξιωματούχους των πληφοριακών υπηρεσιών των ΗΠΑ, το Τελ Αβίβ έδωσε, αρχής γενομένης από τα τέλη του 1970, άμεσες και έμμεσες οικονομικές ενισχύσεις στη Χαμάς με τη πάροδο του χρόνου.»

Έτσι, είναι γεγονός ότι οι δραστηριότητες του Ισραήλ ήταν αυτές που είχαν θέσει τα θεμέλια για την κρίση που μαίνεται σήμερα στη Γάζα. 

O Sale επεσήμανε ότι, το 1978, η Χαμάς είχε πράγματι νόμιμα ενταχθεί ως μια ισλαμική κοινωνική και θρησκευτική οντότητα στο Ισραήλ, και ότι είπαν οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ ότι η χρηματοδότηση για τη Χαμάς ήρθε μέσω όχι μόνο των πετρελαιοπαραγωγών αραβικών χωρών, αλλά και «άμεσα και έμμεσα μέσω του Ισραήλ.»***Για περισσότερα, πατήστε εδω***-John Kountouris

johnkountouris.com
~


A journalist specializing in media critique, Michael Collins Piper is the author of The High Priests of WarThe New JerusalemDirty SecretsThe Judas GoatsThe GolemTarget Traficant and My First Days in the White House All are available from AFP.
Subscribe to American Free Press. Online subscriptions: One year of weekly editions—$15 plus you get a BONUS ELECTRONIC BOOK - HIGH PRIESTS OF WAR - By Michael Piper.

Print subscriptions: 52 issues crammed into 47 weeks of the year plus six free issues of Whole Body Health: $59  Order on this website or call toll free 1-888-699-NEWS .

Sign up for our free e-newsletter here - get a free gift just for signing up!
(Issue # 4, January 26, 2009)

No comments: