Sunday, August 2, 2015

Ο Κεμάλ Ατατούρκ: Απόγονος Είμαι του Μεσσία των Εβραίων Σαμπετάι Ζεβί


Ο Κεμάλ Ατατούρκ: Απόγονος Είμαι του Μεσσία των Εβραίων Σαμπετάι Ζεβί  (Shabbetai Zevi)

Του Ιωάν. Κουντούρη • 31 Ιουν. 2015 • Λος Άντζελες • JohnKountouris.com***Έκανε αναφορά σε τούτο το άρθρο άλλο ένα άρθρο μου που έγραψα σε συνεργασία με τον κ. Ιώαν. Παπαζήση στη Ελεύθερη Ώρα για τον κ. Π. Λαφαζάνη (Πατήστε εδώ)***
***Γιά όλη την αλήθεια περι του Χαζαρικού γονιδίου στους σημερινούς Εβραϊους, πατήστε εδώ***


Έχουμε αυτή τη φορά στοιχεία...ΑΔΙΆΣΕΙΣΤΑ για αυτό.  Σχεδόν όλοι στην Ελλάδα σήμερα ξέρουν ποιός ήταν ο Κεμάλ Ατατούρκ και τι έκανε στους Έλληνες και Αμερμενίους, είναι ελάχιστοι όμως που έχουν γνώση για τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΈΣ ΤΟΥ ΡΊΖΕΣ.

Σύμφωνα με ορισμένα πρωτοσέλιδα άρθρα ορισμένων αμερικανικών εφημερίδων που δημοσιεύθηκαν το  1994, αποκαλύφθηκε τότε ότι ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν, πράγματι, εβραϊκής καταγωγής. Τα άρθρα αυτά είχαν να κάνουν με το γεγονός ότι ο ίδιος ο Κεμάλ το 1911 είχε ομολογήσει ο ίδιος σε ένα Εβραίο φίλο του (ο οποίος έζησε στην Ιερουσαλήμ) τις εβραϊκές του ρίζες. Ο Ατατούρκ έκανε αυτή την ομολογία σε αυτόν τον φίλο λίγο πριν από την έναρξη του Α᾽ Παγκοσμίου Πολέμου, οπότε γνώρισε τον Εβραίο δημοσιογράφο, Ιταμάρ Μπεν-Αβί (Itamar Ben-Avi). Η συνέντευξη αυτή καταγράφηκε από τον Μπεν-Αβί στα απομνημονεύματά του, «Im ahahar 'atzma» utenu (δηλ., «Στην αυγή της Ανεξαρτησίας μας»).

Ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αυτού ήταν το άρθρο (δείτε τις δύο εικόνες εδώ) της εν Αμερικῃ Εβραϊκής εφημερίδος THE FORWARD με τίτλον «When  Kemal Ataturk Recited Shemah Israel» (δηλ., «Όταν είχε απαγγείλει την [Εβραϊκή] Προσευχή “Σεμά Γισραέλ” ο Κεμάλ») του Hillel Halken.

Προσέξτε τώρα τι είχε πει ακριβώς ο Κεμάλ σε αυτή την συνέντευξη η οποία καταγράφτηκε σε αυτό το άρθρο στις 20 Ιαν. του 1994:

«Είμαι απόγονος του Σαμπετάι Zevi (Ζεβί), αλλά όχι πραγματικά Εβραίος πλέον, αλλά ένας ένθερμος θαυμαστής αυτού του προφήτη σας. Η γνώμη μου είναι ότι καλά θα κάνει να ενταχθεί στο πολιτικό στρατόπεδό του ο κάθε Εβραίος σε αυτή τη χώρα. Έχω στο σπίτι μια Εβραϊκή Βίβλο που τυπώθηκε στη Βενετία. Είναι αρκετά παλιά, αλλά θυμάμαι τον πατέρα μου να μου φέρνει σε έναν δάσκαλο Καραϊτικό που με δίδαξε να απαγγέλλω. Θυμάμαι ακόμα μερικά λόγια της, όπως “Σεμά Γισραέλ, El Adonai Elohenu, Adonai Ehad!”»

Και ποιός ήταν ο Σαμπετάι Ζεβί (Shabbetai Zevi);;;  Σύμφωνα με τον μοναδικό, αυθεντικό, αναγνωρισμένο Εβραίο προφήτη τα τελευταία 2.500 χρόνια, Nathan (Ναθάν) της Γάζας, είχε αναγνωριστεί και ανακηρυχτεί ο Ζεβί να είναι ο ύπαρκτος Μεσσίας των Εβραίων. Έγινε δεκτός ως ο Μεσσίας από τη συντριπτική πλειοψηφία του Παγκόσμιου Εβραϊσμού, μέχρι που συναίνεσε να ασπαστεί το Ισλάμ όταν απειλείτο με θάνατο από τον Σουλτάνο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Σύμφωνα με τον γνωστό Εβραίο καθηγητή απο Καναδά, Δρ. Henry Makow (Χένρι Μακάου), διαβάζουμε πιο κάτω ένα απόσπασμα ενος άθρου* του με τίτλο «Η ΣΑΤΑΝΙΚΉ ΑΊΡΕΣΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΆΕΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟΝ»*:

«“Είτε να ασπαστείς το Ισλάμ ή να πεθάνεις!" Αυτή ήταν η επιλογή που προσέφερε ο τούρκος σουλτάνος στον αυτοαποκαλούμενο “Μεσσία" των Εβραίων, Ζεβί, το 1666. Μόνο με το να  προσποιείται να ασπασθεί το Ισλάμ, ο Ζεβί κατέφυγε σε μια κοινή πρακτική των τότε Εβραίων. Αλλά μόνο ένας συνηθισμένος Εβραίος δεν ήταν ο Ζεβί. Ηγείτο τότε μιας δημοφιλούς αίρεσης, η οποία βασιζόταν σε μια σατανική μορφή του Cabalism (Καβαλισμού).» 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
* The Satanic Cult That Rules the World | October 16, 2007 | Λινκ: http://www.henrymakow.com/the_satanic_cult_that_rules_th.html#sthash.buIJ8rjR.dpuf
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Δεν μένουμε εδώ όμως, γιατί υπάρχουν εκεί έξω παρα πολλές άλλες αποδείξεις που καταδειχνούν την πραγματική καταγωγή τόσο του Ατατούρκ όσο και των άλλων Νεότουρκων.  Δείτε τις πιο κάτω: 

Οι Άλλοι Κρυπτο-Εβραίοι

Σύμφωνα με τo Εβράικο διαδυκτιακό περιοδικό, tablemag.com, στο απο 2010 άρθρο τους με τίλτο «Η Άλλη μυστικό των Εβραίων»* (The Other Secret Jews), κάνουν μια σύνδεση μεταξύ της μυστικής εβραϊκής αίρεσης των Dönme (Ντομέδων) στην Τουρκία με το διαβόητο ριζοσπαστικό, μεταρρυθμιστικό κίνημα στην Τουρκία στη στροφή του Αιώνα γνωστό ως «οι Νεότουρκοι» που συμμετείχαν στις γενοκτονίες τόσο των Ελλήνων όσο και των Αρμενίων. Το άρθρο αυτό δηλώνει τα εξής, ότι «Αρκετοί Dönme ήταν ηγετικά μέλη της επιτροπής για την Ένωση και τη Πρόοδο, το επαναστατικό κόμμα γνωστό ως Νεότουρκοι, που το 1908 ανάγκασε τον Σουλτάνο να παραχωρήσει σύνταγμα στον Τουρκικό λαό.» Αυτή η δήλωση από μόνη της από ένα γνωστό εβραϊκό περιοδικό αποδεικνύει την ειλικρίνεια μερικών Εβραίων εκεί έξω που ξέρουν την αλήθεια για τους ριζοσπαστικούς ρεφορμιστικούς Νεότουρκους που ήταν κι αυτοί ...Εβραίοι...ΚΡΎΠΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ.

______________________________________________________________________

* "Οι Ἀλλοι Μυστικοἰ Εβραίοι, ένα νέο βιβλίο που διερευνά την πλούσια ιστορία της των Dönme Σεφαραδιτών Εβραίων της Τουρκίας, που προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ κατα τη δεκαετία του 1600 δημοσιευθέν στο tabletmag.com από τον Adam Kirsch | 12 Ιαν. 2010, 07:00 πμ | Link: http : //tabletmag.com/jewish-arts-and-culture/books/23393/the-other-secret-jews

*”The Other Secret Jews, A new book explores the rich history of Turkey’s Dönme, Sephardic Jews who converted to Islam in the 1600s” published on tabletmag.com by Adam Kirsch | January 12, 2010, 7:00 AM | Link: http://tabletmag.com/jewish-arts-and-culture/books/23393/the-other-secret-jews
______________________________________________________________________


Φυσικά, αυτό που παρέλειψε να αναφέρει το άρθρο αυτό ήταν τα εγκλήματα των κρυπτο-Εβραίων αυτών, όπως τους αποκαλεί ο Εβραίος συγγραφέας του άρθρου αυτού, ιδιαίτερα ενος από τα μέλη τους ονόματι ... Κεμάλ Ατατούρκ! Ο Κεμάλ ήταν κι αυτός Εβραίος, ΚΡΎΠΤΟ-ΕΒΡΑΊΟΣ που είχε δολοφονήσει αναρίθμητους Έλληνες και Αρμενίους με τη βοήθεια τόσο της Αγγλίας όσο και της Αμερικής!

Ας επιστρέψουμε για μια στιγμή στο βιβλίο της καθηγήτριας Marjorie Housepian Dobkin με τίτλο «ΣΜΥΡΝΗ 1922: Η καταστροφή Μιας Πόλης», για να δείτε τι είπε η ίδια για τον Κεμάλ αποκαλύπτοντας για ποιούς πραγματικά είχε εργαστεί και πόσο εγκληματίας πραγματικά ήταν αυτός ο παληοτύπος. Σε μια διαδυκτιακή κριτική του βιβλίου της*, διαβάζουμε την εξής σύνοψη για τον Ατατούρκ:

«Τον Σεπτέμβριο του 1922,  ο επαναστατικός ηγεμόνας της Τουρκίας, Μουσταφά Κεμάλ, οδήγησε τα στρατεύματά του στη Σμύρνη, η οποία την εποχή εκείνη ήταν μια κυρίως χριστιανική πόλη. Και ενώ ένας στολίσκος είκοσι επτά Συμμαχικών πολεμικών πλοίων —μεταξύ των οποίων τρια αμερικανικά αντιτορπιλικά— παρέβλεπε εσκεμμένα όλα όσα γινόντουσαν, οι Τούρκοι άρχισαν να επιδοθούν σε ένα όργιο λεηλασίας, βιασμών και σφαγών· και όλ᾽αυτά οι δυτικές δυνάμεις τα είχαν ανεχτεί, πρόθυμοι να προστατεύσουν τα πετρελαικά και εμπορικά τους συμφέροντα στην Τουρκία με τη σιωπή και την άρνησή τους να παρέμβουν στην κατάσταση. Στη συνέχεια, οι τουρκικές δυνάμεις έβαλαν φωτιά στην θρυλική πόλη και την κατέστρεψε ολοσχερώς. Σαν αποτέλεσμα, είχε ακολουθήσει μια μαζική συγκάλυψη αυτού του συμβάντος με τη σιωπηρή συμφωνία των Δυτικών Συμμάχων, οι οποίοι νίκησαν την Τουρκία και τη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Μέχρι το 1923, η διάλυση της Σμύρνης είχε σχεδόν διαγραφεί από τη μνήμη της παγκόσμιας ιστορίας.»

_____________________________________________________________________

*Η κριτική αυτή έγινε απο το greece.org με τίτλο “THE GENOCIDE OF THE EASTERN CHRISTIANS OF THE CITY OF SMYRNA IN 1922, RESEARCHED AND DOCUMENTED AS NEVER BEFORE, BY PROFESSOR M. H. DOBKIN” | Link: http://www.greece.org/genocide/smyrna1922.htm
_____________________________________________________________________

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εβραϊκή καταγωγή του Ataturk (Ατατούρκ), δείτε το ακόλουθο απόσπασμα από το βιβλίο «The Secret Jews»* (οι Κρύπτο-Εβραίοι) που έχει συγγράψει ο Δρ. Joachim Prinz:

«Η εξέγερση των Νεότουρκων το 1908 εναντίον του αυταρχικού καθεστώτος του σουλτάνου Αβδούλ Χαμίτ άρχισε μεταξύ των διανοουμένων της Θεσσαλονίκης. Ήταν από εκεί όπου η ζήτηση για ένα συνταγματικό καθεστώς είχε προέλθει πρώτα. Μεταξύ των ηγετών της επανάστασης που οδήγησε σε μια πιο σύγχρονη διακυβέρνηση στην Τουρκία ήταν ο Djavid Μπέη και ο Μουσταφά Κεμάλ. Και οι δύο ήταν ένθερμοι 'Doenmehs' (Ντομέδες, δηλαδή, Εβραίοι). Είχε γίνει τότε ο υπουργός Οικονομικών, ο κ. Djavid Bey (Μπέη)· κι ο ηγέτης του νέου καθεστώτος, που είχε υιγοθετήσει το όνομα του Ατατούρκ, είχε γίνει ο Μουσταφά Κεμάλ. Οι αντίπαλοί του είχαν προσπαθήσει να χρησιμοποιήσουν το παρελθόν του ως «Doenmeh» (Ντονμέ) για να τον ανατρέψουν, αλλά απέτυχε τελικά αυτή η προσπάθειά τους.  Πάρα πολλοί από τους Νεότουρκους στο νεοσυσταθέν επαναστατικό Υπουργικό Συμβούλιο προσευχόνταν στον Αλλάχ, αλλά είχαν ως πραγματικό τους προφήτη, τον Shabtai Zvi, τον Μεσσία της Σμύρνης

______________________________________________________________________

*“The Secret Jews” του Δρ. Joachim Prinz, δημοσιευθέν απο τον εκδοτικό οίκο Random House το 1973, pg. 122 
______________________________________________________________________

Τώρα κάποιοι θα πουν ότι η αίρεση Domne δεν αποτελείτο απο πραγματικούς "Εβραίους", όπως οι κανονικοί Εβραίοι, επειδή ήταν «πραγματικοί μουσουλμάνοι», αλλά τα πραγματικά στοιχεία μιλούν…ΆΛΛΩΣ. Για παράδειγμα, είναι ένα ιστορικό γεγονός ότι ο Ατατούρκ είχε ισχυρούς δεσμούς με τους Εβραίους Μπολσεβίκους ηγέτες στη Ρωσία. Επίσης, το γεγονός ότι ο Λένιν και ο Τρότσκι ήταν Εβραίοι είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες, αλλά τα ελεγχόμενα απο εβραίους ΜΜΕ και το εκπαιδευτικό σύστημα προσπαθούν να αποσιωπήσουν αυτό το γεγονός μέσα στο δυτικό κόσμο!

Στο άρθρο του αγαπημένου μας Χριστιανού Ορθόδοξου Μοναχού και αστεριού του YouTube, Αδελφού Ναθαναήλ Kapner (Brother Nathanael Kapner) με τίτλο “JEWISH YOUNG TURKS WERE MURDERERS!”* («Οι Εβραίοι Νεότουρκοι ήσαν Δολοφόνοι!»), παραθέτει τα εξής σε ένα χρονοδιάγραμμα των δραστηριοτήτων των Donme:

- Οι Εβραίοι μπολσεβίκοι προμηθεύουν τους Νεότουρκους...

- Το 1920 οι Ρωσο-Εβραίοι μπολσεβίκοι δίνουν στον Ατατούρκ 10.000.000 χρυσά ρούβλια, 45.000 τουφέκια και 300 πολυβόλα...

- Το 1921 ο Ατατούρκ καταλαμβάνει το λιμάνι του Μπακού παραχωρώντας το στους Εβραίους μπολσεβίκους πέντε ημέρες αργότερα. Οι Ρότσιλντ είναι εκστατικοί δεδομένου ότι διατηρούν πλέον την πετρελαϊκή τους εταιρεία, την Baku Oil Company, εντός της επικράτειας των Εβραίων Μπολεβίκων.

______________________________________________________________________

*”JEWISH YOUNG TURKS WERE MURDERERS!” by Brother Nathanael Kapner | Copyright 2008-2010 | Link: http://www.realjewnews.com/?p=95 | Brother Nathanael Kapner; PO Box 1242; Frisco, CO 80443; E-mail: bronathanael@yahoo.com
______________________________________________________________________

Προφανώς, εν προκειμένῳ, ΌΛΑ ΔΈΝΟΥΝ! Ουάου!  Και ποιός θα το σκεφτόταν αυτό;!  Απάντηση:  την σήμερον ημέραν…δυστυχώς…ΕΛΆΧΙΣΤΟΙ, και τούτο μάλιστα…ΕΙΣ ΒΆΡΟΣ ΤΟΥΣ!No comments: